Asa ca orice aradean, duminica, dau o tura prin obor. De aceea doresc sa va prezint 2 locuri unde se pot manca chestii la gratar si un gulas bun. Incep cu locul de gulas, acesta este exact cum treci de la piata de haine si vechituri de langa penitenciar, catre cealalta piata acoperira. Acolo pe stanga se afla o ghereta de lemn si o rulota cu 2 mese si bancute in fata. Aici un nene de vreo 60-65 de ani de la Bekescsaba prepara un gulas intr-un ceaun mare la foc mic si il serveste la 10 lei portia care include paine de "casa" si ceapa cu ardei iuti sau pasta Eros pista. Deasemenea daca soliciti poti cumpara si carnat iute prajit. Eu cred ca este un gulas bun cam in stilul celor facute la serbarile campanesti. Ce vreau sa subliniez, este ca acolo am mancat de mai multe ori atat eu cat si copilul meu de 6 ani si nu am avut niciodata probleme.
Nota mea pentru gulash este 4,3 din 5.
Al doilea loc pe care vreau sa il recenzez este ghereta cu mici de zimand de la "Marin". Aici dupa parerea mea in cele mai multe dintre cazuri am mancat unii din cei mai buni mici si caltabos prajit. Precum si cel mai bun mujdei sos de usturoi cumparat. Deasemenea si celelalte preparate ale lor sunt foarte bune. Azi de exemplu am luat mici, caltabos si piept de porc la gratar toate cu mujdei. Din pacate trebuie sa spun ca am avut si cateva experiente neplacute cand preparatele erau prea arse sau erau facute la foc prea rapid si aveau gust de carbune. De aceea de cand au aparut mai multe gherete in zona inghesuiala de la ei sa mai diminuat si astfel produsele au revenit la vechea si buna calitate. Preturile practicate sunt medii deoarece si mici sunt destul de mari iar restul se vinde la gramaj.
Nota mea pentru experienta de azi este 4,5 din 5.
duminică, 6 iulie 2014
Obor - oferta culinara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu